Websites die wij gemaakt hebben

Website van Celliste Lidy Blijdorp: homepagina

website van celliste Lidy Blijdorp

De website van Lidy Blijdorp is zonder template gemaakt, dus vanaf de basis opgebouwd.

De kosten zijn verder beperkt gehouden: er is gebruik gemaakt van gratis pagebuilders en gratis plug-ins. De vaste kosten komen daarom op een paar tientjes per jaar voor de web-hosting.

De site bevat pagina’s voor een biografie, een concertagenda, een portfolio met video’s van optredens, een pagina met highlights uit haar carrière en een contactpagina onderverdeeld in pagina’s voor programma’s, cd-verkoop en contactgegevens.

Website van Vereniging Task Allegra: homepagina

De website van Task Allegra is met een template gemaakt. De homepage heeft bij het scrollen een mooi parallax effect (bekijk de site om het te ervaren).

Ook voor deze website is gebruik gemaakt van gratis pagebuilders en gratis plug-ins, waardoor de vaste jaarlijkse kosten beperkt zijn.

De site bevat diverse pagina’s met informatie, waaronder een sponsorpagina waarop een betaling met iDeal gedaan kan worden.

website Task Allegra

Website van Cello 020: homepagina

website van cello 020

De website van Cello 020 is met een template gemaakt.

Voor deze website is gebruik gemaakt van gratis pagebuilders en gratis plug-ins, waardoor de vaste jaarlijkse kosten beperkt zijn.

De site bevat naast de homepagina enkele pagina’s met informatie over gegeven concerten plus een contactpagina met formulier.

websites voor musici

Stijlvolle Website voor 995 euro